IMAGE SKINCARE

Iedereen heeft recht op een gezonde huid

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

De IMAGE Skincare filosofie
In een branche waar onnodige chemicaliën worden gebruikt, heeft IMAGE Skincare oprichter Janna Ronert een missie om producten te ontwikkelen die worden aangedreven door botanicals en hoge percentages veilige, bewezen actieve ingrediënten – iets dat ze niet op de markt kon vinden. Als schoonheidsspecialiste vechtend tegen rosacea, geloofde Janna dat alle vrouwen eenvoud, waarde en resultaten verdienen wanneer er gesproken wordt over hun huidverzorging – en verdienen zij de beste huid mogelijk. IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met onze OG en best verkochte product voor de gevoelige huid – Vital C – en nu heeft IMAGE Skincare 13 collecties verspreid over meer dan 52 landen in de hele wereld. Samen met haar man, IMAGE Skincare klinisch directeur gecertificeerd plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna samen met topchemici om elk idee te formuleren en te ontwikkelen wat op de markt kan worden gebracht.Tegenwoordig is de CEO moeder van een tweeling, een advocaat en een internationale spreekster over gezondheid en wellness die vrouwen inspireert over de hele wereld over haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young’s Ondernemer van het Jaar Award, en werd erkend bij de top 200 CEO’s in het land.

 

Wereldwijd succes
IMAGE Skincare is een klinisch huidverzorgingsmerk, ondersteund door veilige, bewezen ingrediënten en slimme plantaardige ingrediënten – voor jouw gezondste huid … ooit. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg, en vertegenwoordigd door een netwerk van 20.000 huidverzorgingsprofessionals over de gehele wereld. Dus je zou kunnen zeggen dat we huid van binnen en van buiten kennen: hoe je het kunt beschermen, wat het gezond maakt en hoe je het er jonger uit kan laten zien. Welke uitdaging een huid ook heeft, zon schade, acne, veroudering, rosacea, wij weten wat de oplossing is en we zijn hier om huidveroudering tegen te gaan.

Door professionals, voor professionals
Simpel gezegd, we kennen de huid. Onze multifunctionele producten bevatten de hoogste niveaus van actieve ingrediënten en worden gebruikt en geliefd door huidverzorgingsprofessionals. IMAGE Skincare klinisch directeur, Dr. Marc Ronert, ontwikkelt de formuleringen om ervoor te zorgen dat elke formule superieure effectiviteit en echte resultaten oplevert. Sommige van onze producten en behandelingen zijn zo actief, ze zijn alleen beschikbaar via een erkende professional. IMAGE Skincare geeft echt om uw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom is er voor elk soort huidtype een passend IMAGE Skincare product. One for all. Doordat de producten gemakkelijk zijn in gebruik, kan niet alleen een professional gebruik maken van de producten, maar kan de behandeling ook thuis worden voortgezet.

AdminIMAGE SKINCARE