LASERONTHARING

Laserontharing is de oplossing tegen haargroei op jouw lichaam. Wil je graag gladde benen op het strand of heb je haargroei op je gezicht waar je vanaf wilt? Wij kunnen je helpen! Bij Huidzorg Borne kun je betaalbaar ontharen! Kom naar de beste laserkliniek in Borne voor jouw laserontharing. Plan een gratis intake.

Boek jouw gratis intake

Permanent ontharen, hoe fijn is dat

Je kent het wel, telkens weer dat scheermesje pakken om die vervelende haren weg te krijgen. Voor je het weet groeit het weer aan en kun je weer opnieuw beginnen. Deze eindeloze strijd tegen haargroei kun je stoppen door permanent te ontharen, hoe fijn is dat! Door middel van onze laserontharing kan je jouw haargroei stoppen. Het maakt niet uit of je kiest voor een laserbehandeling voor je benen, je bikinilijn of je gezicht. Weg met die haren!

Boek één van onze pakketten

En ontvang een hoge korting!

PAKKET 1:
Oksel pakket van €300,- voor €244,-

PAKKET 2:
Bikinilijn (klein) pakket van €570,- voor €534,-

PAKKET 3:
Bikinilijn (groot) pakket van €810,- voor €784,-

PAKKET 4:
Oksels + bikinilijn (klein) pakket van €798,- voor €744,-

PAKKET 5:
Oksels + bikinilijn (groot) pakket van €1054- voor €994,-

Jouw voordelen

1. Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring

2. Plan een gratis en vrijblijvende intake in

3. De Diodelaser bevat de nieuwste technologie en werkt zeer effectief

4. Een deel van de behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Haar verwijderen laser, snel en effectief

Bij Huidzorg Borne kun je jouw overbeharing of ongewenste beharing op je lichaam laten laseren. Wij gebruiken de Lightsheer diode laser, deze werkt snel en effectief. Deze laser is door de Amerikaanse keuringsdienst FDA goedgekeurd en wordt gezien als het beste laserapparaat voor haarreductie. Jouw haargroei laten laseren is dus volledig veilig! Wacht dus niet langer en maak een afspraak bij ons in de praktijk.

Onze Lightsheer diode laser verwijdert niet alleen haren, maar bezit ook de functie om ingegroeide haren, huidirritatie en ontstekingen aan te pakken. Ook kunnen wij hidradenitis suppurativa en sinus pilonidalis behandelen. Win Win dus! Heb je nog specifieke vragen? Bel ons gerust.

Boek jouw gratis intake

Nooit meer scheren

Vooral vrouwen scheren hun benen regelmatig. In de zomer wordt dit nog meer gedaan dan in de winter. Bij Huidzorg Borne kun je een afspraak maken voor een laserbehandeling voor je benen, zodat je uiteindelijk nooit meer hoeft te scheren. De energie van de laserstraal wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De energie van de laser richt zich op het pigment rond de haarwortel en kan enkel de haartjes laseren die voldoende pigment bevatten.

Heb je last van ongewenste haargroei in je gezicht? Ook dan kun je een laserbehandeling krijgen. Je gezicht is toch het eerste dat mensen zien. Sommige mensen kunnen dan ook onzeker worden van overbeharing in het gezicht.

Ook voor mannen zijn laserbehandelingen mogelijk. Zo komt overbeharing bij mannen vaak voor op de rug, maar ook op de billen. Het is helemaal niet raar om als man je billen te laten ontharen. Steeds meer mannen kiezen dan ook voor laserontharing op bepaalde gedeeltes van het lichaam.

Fantastisch! Het nieuwe pand van Huidinstituut Borne is supermooi geworden. Heerlijk plekje waar ze echt alle tijd voor je nemen. Door middel van een huidanalyse zie je precies hoe je huid ervoor staat en krijg je een behandelplan. Ik ben na 1 afspraak al enorm verrast over het resultaat wat je nu al ziet. Kan niet wachten op mijn volgende behandelingen en het eindresultaat! 😍 Daarnaast zijn Kelly & Manon ook gewoon toppers. Niet twijfelen hoor, is het helemaal waard!!

– Ellen

Het resultaat is nog even afwachten, de laserbehandeling is net achter de rug. De intake was prettig en de daaropvolgende behandeling werd duidelijk uitgelegd door Manon. De nieuwe locatie is prachtig en mooi centraal. Alles is erg professioneel. Kortom een aanrader!

– Marita

Weer geweldig geholpen! En wat een groot verschil in pigment vlekken met bijna een jaar geleden!
Zo blij dat ik vorige jaar de stap gezet heb om te gaan.

– Anouk

laserontharing

Bikini lijn laseren, gerust op vakantie

De bikinilijn is toch wel een van de populaire laserbehandelingen die vrouwen boeken. Je wilt toch niet elke dag je bikinilijn moeten scheren als je op vakantie bent. Zonde van je tijd en bovendien kan er dan ook flinke irritaties ontstaan doordat je dit te vaak doet. Je bikini lijn laseren is dan de beste oplossing voor een ontspannen vakantie.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Nee, een laserbehandeling is niet pijnlijk. Tijdens de behandeling voel je wel kleine ‘prikjes’, maar deze worden niet als pijnlijk ervaren. De huid zal voor een korte tijd een beetje warm aanvoelen. Deze kan uiteraard gemakkelijk gekoeld worden. Haren groeien in verschillende fases. Afhankelijk van een aantal factoren als huidskleur en de plek waar de ontharing gaat plaatsvinden, zul je ongeveer 6 tot 8 behandelingen nodig hebben voor het beste resultaat.

Boek jouw gratis intake

Vrijblijvend gesprek over laserontharing

Wil jij af van ongewenst haar? Plan jouw afspraak in voor een vrijblijvend gesprek over laserontharing. Onze deskundigen zullen je alles vertellen over de behandelingen die wij geven om jouw haar te verwijderen door middel van laseren.

Voordat we starten met de behandeling die jij wenst, doen we een laserproef op je huid om te kijken hoe jouw huid reageert. De prijzen verschillen per behandeling per persoon. Laat je daarom door ons informeren over de kosten van jouw laserontharing.